Lonneke Metselaar

Tijdens de opleiding geografie heb ik voor het eerst kennis gemaakt met lesgeven en het schrijven van lesmateriaal. Na mijn afstuderen bleef ik verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam als docent en heb ik enkele jaren voor de klas gestaan op een middelbare school.

Voordat ik mij liet omscholen tot geograaf, was ik op de marketingafdeling van een grote multinational veel bezig met tekst en beeld. Sinds 2011 combineer ik deze beroepen en werk ik als vaste auteur bij De Geo, de meest gebruikte aardrijkskundemethode van Nederland.

TEKST

Op zoek naar een tekstschrijver of contentontwikkelaar?

Mijn teksten zijn onderscheidend en raken de kern. Of het nu gaat om bureauredactie, het (her)schrijven van een website of een wervende tekst, ik lever de juiste content op maat. Ik kan mij snel inleven in uw organisatie en vertaal uw boodschap aan de buitenwereld op een heldere en aantrekkelijke wijze.

 
Typing

UITLEG

Leermiddelen nodig voor een onderwijssituatie?

Ik stel voor u de optimale leermiddelenmix samen. Als educatief auteur ben ik continu bezig met het ontwikkelen van activerende opdrachten. Dit vergt creativiteit en kennis van didactiek. Mijn lesmateriaal sluit aan bij de belevingswereld van de doelgroep en zet leerlingen aan tot zelfstandig werken en onderzoek.

 

Samenwerkingen