Lonneke Metselaar

Welkom bij
Sunset Surf Coaching

underline-wave.png

Lonneke helpt je graag om je persoonlijke surfdoelen te halen.

Verbeter je surfskills

Het verbeteren van je surfskills bereik je door goede begeleiding én door veel golven te surfen. Een goede les is daarom mede afhankelijk van de golfhoogte, het getij en de wind. Het is fijn als je bij het maken van een afspraak flexibel kan zijn in je tijd, want we streven naar de meest optimale surfcondities. Heb je vragen, bel gerust!

Wat kost het?

1,5 uur
Privéles € 85,- p.p.
Privé voor twee € 55,- p.p.

Wil je met drie of meer personen lessen volgen, dan hanteren wij groepsprijzen vanaf € 35,- p.p.. Prijzen zijn op basis van gebruik eigen materiaal.

Waarom Sunset?
underline-wave.png
Boek een surfles

Wat leer je?

Wie, wat, waar?

underline-wave.png

Sunset Surf Coaching is mijn eenvrouwszaak, ik ben niet aangesloten bij een grote surfschool en verzorg al mijn lessen zelf. Door de kleinschaligheid zijn mijn lessen persoonlijk, gezellig en kan ik flexibel afspraken inplannen. Niets is mooier dan mijn passie overbrengen op mensen die hier net zo enthousiast over zijn!

Heb je vragen over mijn lessen of werkwijze? Neem vooral contact op. Dan kunnen we snel samen het water in! De Noordpier is mijn thuisbasis, maar ik kan ook lessen verzorgen in Wijk aan Zee dorp.

Over mij

underline-wave.png

Ik heb het surfen zo’n vijftien jaar geleden ontdekt en na wat omzwervingen langs mooie surfspots in de wereld, werd de Noordpier in Wijk aan Zee mijn vaste hang-out. De wisselende omstandigheden in de Noordzee maken het altijd weer speciaal om hier te surfen. Dankzij vele uren in het water ken ik het onstuimige karakter van deze zee op mijn duimpje.

De golven in Nederland lenen zich met name voor boards met meer volume en zo is mijn liefde voor het longboarden ontstaan. Ik surf op recreatief niveau, maar voor wedstrijden bij de Noordpier maak ik graag een uitzondering. Zo heb ik een paar keer de Wijkiki Ladies Open en het Logfest gewonnen en werd ik in 2023 tweede op het Nederlands Kampioenschap.

Veiligheid

In 2017 heb ik de cursus ASI Surfinstructor
level 1 & lifeguard SLSGB gehaald, welke ik jaarlijks update. Zo kan ik anderen vooruit helpen met het ontwikkelen en verbeteren van hun longboardskills en ook de veiligheid in het water waarborgen.

Surf HQ

BTW nummer: NL002121559B07

Kvk nummer: 53678567

Foto Copyright © Ruben Snitslaar & Suzanne Laura Blanchard

Website by About Impact